Peelklokje 232-30 juli

Zaterdag 23 juli, feest van de H. Birgitta, religieuze, patrones van Europa,

19.00 avondviering.

 

Zondag 24 juli, 17e zondag door het jaar,

10.00 hoogmis met zangkoor De Peelklanken,

Ouders Salimans-Hermans en zoon Peter,

jrd Nellie Rietjens-Beerens,

jrd Jan Sieben.

 

Donderdag 28 juli,

18.40 bidden van her rozenhoedje,

19.00 avondviering.

 

Zaterdag 30 juli,

19.00 avondviering, ghm Nel Donkers en overleden familie.

 

MISDIENAARS :

 

Za. 23 juli 19.00 :  Rick van Hulsen;

Zo. 24 juli 10.00 : Tom en Wout Dirks;

Za. 30 juli 19.00 : koster.

 

HUWELIJK :

Guus van den Goor en Joëlle Steuten zijn voornemens een christelijk huwelijk aan te gaan. We wensen hen een goede voorbereiding en toekomst toe.

6 AUGUSTUS :

Zaterdag 6 augustus vervalt de avondmis vanwege de Ospelse wielerronde.

OP VAKANTIE GAAN :

Voor de schooljeugd en studerenden begint de vakantie, voor vele anderen binnenkort ook. En echte vakantie activiteiten zijn weer mogelijk, hoewel voorzichtigheid geen overbodige luxe is : corona neemt niet overal vrij. Ik wens u allen thuis, onderweg of elders fijne vrije dagen. En wie het schooljaar met succes heeft afgesloten, wens ik van harte proficiat. Het werd uiteindelijk toch een bijna normaal schooljaar ……. Ik las dezer dagen de volgende vakantiegedachte :

“Vakantie : we zijn samen onderweg …. een bekend liedje hé ? En zeker in de vakantietijd is dat waar : heel veel mensen gaan op reis naar hun vakantieverblijf. Meestal samen, want alleen ga je niet zo gauw op vakantie.

Wij zijn samen onderweg ……  een bekend liedje hé ? Maar het betekent wel véél meer. Want ook als je thuis bent, door het jaar heen, ben je onderweg : onderweg door het leven, onderweg met en naar elkaar, onderweg naar de volgende dag. Naar de volgende klas, naar een nieuwe school, naar je verjaardag, naar een betere wereld, onderweg naar een leven na de dood, onderweg naar God. Dan pas kan elke dag de mooiste van je leven zijn”.

PastoorA. Koumans, OMI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *